Klare wijn

De beste wijnen, verrassend lekker!

Een goed glas wijn maakt de maaltijd helemaal compleet. Daarom besteedt Horesca Até de grootste aandacht aan dit onderdeel van zijn assortiment. Wij werken samen met een gerenommeerde wijnleverancier. Ons uitgebreide assortiment bestaat uit vele verschillende soorten wijnen. Uit alle werelddelen, voor elke smaak en voor elk budget. Zo kunt u er altijd zeker van zijn dat u een prima wijn schenkt tegen een scherpe prijs.

Onze partner in wijn: Logo Kwast Wijnkopers.JPG
Kwast Wijnkopers onderneemt duurzaam en hecht, als familieonderneming, zeer sterk aan de normen en waarden die goed ondernemerschap zo typeren. De keuze van wijn laat immers zien wie je bent. Het zegt iets over gevoel voor kwaliteit en smaak. Over aandacht, herkomst, karakter, vakmanschap en passie. Kwast Wijnkopers heeft de afgelopen jaren een band geschapen met producenten en leveranciers. Het assortiment is zeer bewust samengesteld en daarbij is gelet op vier elementen:

  • Zuivere productkwaliteit
  • Respect voor de aarde die het product voortbrengt
  • Eerlijk zakendoen
  • Teruggeven aan de maatschappij

Zuiver, bewust, eerlijk en sociaal zijn de duurzame waarden voor alle producten waarin Kwast Wijnkopers geloofd. Hierbij wordt 100% transparantie nagestreefd. Bij de producten en diensten hoort een eerlijk verhaal op basis van helderheid, oprechtheid en eigen verantwoordelijkheid. De eigenschappen zuiver, bewust, eerlijk en sociaal onderscheiden Kwast Wijnkopers en iedereen die de 'Kwast-wijnen' produceert, verkoopt of drink.

Graag helpen wij u bij het samenstellen van uw wijnkaart!

Heeft u interesse in ons drankenpakket? Of heeft u zin een proeverij? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.


 

Magazine 't Lekkerst

Magazine 't Lekkerst
LEES VERDER

Aanbiedingen, tot wel 75% korting

Aanbiedingen, tot wel 75% korting

Smaakgeheimen

Smaakgeheimen
LEES MEER

Pain à la Carte

Pain à la Carte
LEES MEER