Team expeditie

Goed opgeleid, betrouwbaar, hart voor de klant en passie voor de Horeca

Wij zijn de mannen op de weg. Wij dragen zorg voor de correcte aflevering van uw bestelling. Wij controleren uw bestelling, houden rekening met uw wensen en plaatsen uw producten keurig op de juiste plek.

Maar onze rol gaat nog verder. Wij zijn de ambassadeurs van Horesca Até. Doordat wij zoveel mogelijk vaste routes rijden, zijn wij door en door vertrouwd met onze klanten. Bovendien weten wij vaak als eerste wat er leeft bij onze klanten. Gedurende de dag hebben wij contact met de verkoopbinnendienst en de accountmanagers. Zo houden wij elkaar continue op de hoogte en staat uw belang voorop.

Met onze pay-off: 't Lekkerst Onderweg' onderstrepen wij ons specialisme, namelijk het stipt op tijd bezorgen van de lekkerste producten voor de horeca. Wij rijden zes dagen per week en is er constant nieuwe, letterlijk verse, aanvoer.

Direct uit voorraad, vanuit ons magazijn rechtstreeks in uw keuken.

Tot ziens,

Team Expeditie

Team magazijn

Uw bestelling, onze zorg!

Wij dragen zorg voor het klaarzetten van uw bestelling. Deze moet tenslotte compleet zijn en geconditioneerd in de juiste vrachtwagen uw kant op komen. Wij verwerken de dagelijkse toestroom van nieuwe voorraad, zodat deze op de juiste plek in ons magazijn terechtkomt. Wij behandelen uw bestelling met de grootste zorg, zodat de producten op juiste wijze bij u als eindklant terecht komen.

Misschien zien we elkaar eens bij ons in het magazijn.

Tot ziens,

Team Magazijn

Magazine 't Lekkerst

Magazine 't Lekkerst
LEES VERDER

Aanbiedingen

Aanbiedingen

Kijk hier voor onze aanbiedingen.

Smaakgeheimen

Smaakgeheimen
LEES MEER

Pain à la Carte

Pain à la Carte
LEES MEER