VA Foods

VA Foods

Kies bewust lekker. Kies voor VA Foods, omdat voedselveiligheid een basisvoorwaarde is.
Je weet pas wat je mist als je het niet meer hebt. Wie bijvoorbeeld de diagnose 'lactose-intolerantie' krijgt, ziet de wereld een stukje kleiner worden: melk, geitenkaas, yoghurt en vele andere producten zijn voortaan uit den boze. Gezellig tafelen in een restaurant wordt ineens iets waar je bewust over na moet denken, en dat geldt ook voor een lekkernij tussendoor.

Het aantal mensen met een vorm van voedselovergevoeligheid neemt alleen maar toe. Dit is dus een groeiend probleem waar velen last van hebben, maar waarom zijn er dan zo weinig veilige alternatieven?

Foto allergenen VA Foods.JPG

VA Foods heeft zich als missie gesteld om in die alternatieven te voorzien. Uit persoonlijke en maatschappelijke betrokkenheid wil VA Foods de markt voorzien van een brede waaier veilige voedselmiddelen. Vrij van allergenen en daardoor toegankelijk voor iedereen met maar ook zonder voedselovergevoeligheid. VA Foods maakt dus producten voor iedereen, want eten is een sociaal proces.

Het begon met een glutenvrije en lactosevrije kroket, maar inmiddels is het assortiment uitgebreid met verschillende andere snacks, brood en ragout. VA Foods is een familiebedrijf waar persoonlijke motivatie de motor is voor productinnovatie. Geheel in eigen beheer worden nieuwe producten voor u ontwikkeld en gemaakt. Met smakelijke resultaten tot gevolg.

Foto kroket in rondje VA Foods.JPG

Door alleen hoogwaardige en zoveel mogelijk verse en pure ingrediënten te gebruiken kan VA Foods, smaakversterkers, conserveer- en kleurmiddelen zoveel mogelijk uitsluiten. Hierdoor zal menigeen weer een heuse smaakbeleving ervaren.
Met de producten van VA Foods loop je geen risico: Stuk voor stuk voldoen ze aan de internationaal erkende VITAL 2-norm. Zo zijn de producten glutenvrij, lactosevrij, pindavrij, notenvrij en andere veel voorkomende allergenen. Hierdoor kan iedereen weer, met of zonder allergie of intolerantie, genieten van een lekkere kroket.

VA Foods vindt dat eten een sociale aangelegenheid is. Zo zijn er ook producten voor vegetariërs en veganisten. Lekker en gezamenlijk eten is vanaf nu weer mogelijk. Alleen op deze manier weet je zeker dat het goed zit, dat je met een gerust hart kunt genieten van een kroket, frikandel, bladerdeeg, ragout / vol au vent of brood.

Horesca Até heeft de allergenen- en glutenvrije snacks van VA Foods in haar assortiment opgenomen. Het zijn handzame doosjes met een kleine inhoud.

Ons assortiment:
Bamischijven allergenenvrij 4 x 80 gram (artnr 200806)
Rundvleesbitterballen allergenenvrij 9 x 25 gram (artnr 200802)
Frikandel allergenenvrij 5 x 70 gram (artnr 200805)
Groentenkroket allergenenvrij 4 x 80 gram (artnr 200803)
Rundvleeskroket allergenenvrij 4 x 80 gram (artnr 200801)

Assortiment VA Foods

Magazine 't Lekkerst

Magazine 't Lekkerst
LEES VERDER

Aanbiedingen

Aanbiedingen

Kijk hier voor onze aanbiedingen.

Smaakgeheimen

Smaakgeheimen
LEES MEER

Pain à la Carte

Pain à la Carte
LEES MEER