Slow Food Masters

Langzaam gegaard en op ambachtelijke wijze bereid. Dat proef je!

slowfoods.jpgIn Amerika is Pulled Pork al jaren een begrip en ook in Engeland en Scandinavië is het populair. Dat is natuurlijk niet voor niets. Het is een eerlijk, puur en bijzonder smaakvol vleesproduct, dat ambachtelijk wordt bereid.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Op friet gegratineerd met cheddar cheese. Op een pizza, salade, sandwich of broodje. In een pitabroodje, wrap of bovenop een hamburger. In een hartige taart of verwerkt in tapas. Ga zo maar door.

Met Pulled Pork, Pulled Chicken en Pulled Beef van Slow Food Masters kunnen snel en eenvoudig de lekkerste gerechten worden bereid, al dan niet in combinatie met de speciale saus die erbij is ontwikkeld.

Er zijn drie soorten sauzen ontwikkeld voor de drie soorten Pulled vleessoorten:

  • Whiskey Maple Sauce voor op Pulled Pork
  • Smokey Chicken Sauce voor op Pulled Chicken
  • Smokey Fruit Sauce voor op Pulled Beef

De bereiding van dit innovatieve vleesproduct gebeurt op een authentieke wijze. Het vlees wordt langzaam gegaard in een speciale smoker. Dit proces neemt zo’n tien uur in beslag. De heerlijke marinade met een uitgebalanceerde mix specerijen en het gebruik van appelhout in de smoker geven het zachte, malse vlees een unieke smaak. Direct nadat het uit de oven komt, wordt het vlees uit elkaar getrokken (gepulled) met speciale kammen. Het resultaat zijn kleine stukjes draadjesvlees die zo zacht en mals zijn dat ze een beetje doen denken aan grootmoeders stoofvlees. De smaak is echter totaal anders en niet te evenaren.

pulled.jpg

Even opwarmen in een magnetron, oven, (combi)steamer, pan of op de barbecue en de Pulled Pork, Chicken of Beef is klaar om op de gewenste manier te serveren.

Dit nieuwe vleesproduct is bovendien zeer verantwoord. Er wordt alleen gebruik gemaakt van onbewerkt en mager vlees. Van E-nummers, gluten of andere allergenen is geen sprake. De consument zal de keuze voor dit Clean Label product dus zeker waarderen.

Indien uw interesse gewekt is en u wilt eens proeven of de producten van Slow Food Masters een aanvulling kunnen zijn op uw menukaart. Vraag dan een monster aan. Vul het formulier hieronder in en wij zullen zorgdragen dat u een monster van ons ontvangt.


 

Magazine 't Lekkerst

Magazine 't Lekkerst
LEES VERDER

Aanbiedingen, tot wel 75% korting

Aanbiedingen, tot wel 75% korting

Smaakgeheimen

Smaakgeheimen
LEES MEER

Pain à la Carte

Pain à la Carte
LEES MEER