Liquido d'Oro

Het beste uit de natuur (door Liquido d'Oro)

Bij Liquido d'Oro willen we je graag voor al je toepassingen in de keuken de beste natuurlijke Italiaanse olijfolie bieden. Onze biologische olie komt van de olijfgaarden uit heel Italië, en zijn gemaakt door boeren die met kennis, plezier en respect voor moeder natuur hun producten maken. Geen enkele van onze oliën wordt geraffineerd. Al die chemische processen zijn niet goed voor de smaak, en niet goed voor de voedingsstoffen vinden we bij Liquido d'Oro.

Goede olijfolie is een prachtig product. Onze olijfolie is 100% natuurlijk. Voor een natuurproduct zoals onze olijfolie, zijn een paar dingen van belang. Het ras van de olijf, het klimaat en de grond waarin de boom staat. Ook de boer en zijn snoei-, pluk-, pers- en onderhoudstechnieken bepalen uiteindelijk hoe de olie smaakt, en waarvoor hij geschikt is. In Italië heeft iedere regio nl. zijn eigen traditie van persen, oogsten en snoeien. Die grote verscheidenheid levert een enorme variëteit aan olie op. In kwaliteit, maar ook in gebruik.

Omdat je in de keuken natuurlijk snel en gemakkelijk de juiste olie wilt kunnen pakken, hebben we ze op de hals een kleur gegeven. Professionals herkennen daarin ongetwijfeld de verplichte HACCP-kleuren van de snijplanken in de horeca.

Voor wie niet elke dag in een restaurant staat, het is best logisch:

  • Goud voor brood
  • Groen voor groente en salade
  • Blauw voor vis en ander zeefruit
  • Geel voor wild en gevogelte
  • Rood om mee te bakken of grillen
  • Bruin als olie op tafel

Liquido-doro.jpg

De flessen van onze olie zijn zwart. Zoals alle voedingsmiddelen zijn lucht en licht ook voor olijfolie niet goed voor de smaak. Je kunt het op zijn gemak een half jaar bewaren, maar de zwarte UV werende fles zorgt ervoor dat ie dan wel nog een stuk beter smaakt.

Goede olijfolie is een prachtig product, en we zijn er trots op dat we ons vloeibare goud (Liquido d'Oro) mogen leveren aan de beste delicatessenwinkels en een groot aantal toprestaurants en topchefs over heel de wereld.

logo-liquido-doro.JPG

Indien uw interesse gewekt is en u wilt eens proeven of de producten van Liquido d'Oro een aanvulling kunnen zijn op uw menukaart. Vul het formulier hieronder in en wij zullen contact met u opnemen om de mogelijkheden met u te bespreken.


 

Magazine 't Lekkerst

Magazine 't Lekkerst
LEES VERDER

Aanbiedingen, tot wel 75% korting

Aanbiedingen, tot wel 75% korting

Smaakgeheimen

Smaakgeheimen
LEES MEER

Pain à la Carte

Pain à la Carte
LEES MEER