Kobux

Kobux, handgemaakte bonbons

Iedere dag is Kobux bezig om voor haar klanten de lekkerste bonbons te maken. Met handgemaakte bonbons richten zij zich op de horeca in heel Nederland. Kobux heeft een serie bonbons die uit voorraad leverbaar is en tevens is er een serie bonbons die op bestelling geproduceerd wordt.

De bonbons die zij uit voorraad leveren, worden in grotere aantallen gemaakt en hebben daarmee aantrekkelijke prijzen. Voor deze bonbons wordt de beste Callebaut chocolade gebruikt. De caramellen zijn van eigen makelij. De bonbons hebben een houdbaarheid van 3-5 maanden en zijn per stuk verpakt.

Foto losse bonbon voor pagina Kobux.JPG

Voor de bonbons die op bestelling geproduceerd worden, kan rekening gehouden worden met de specifieke wensen van de klant. Het is bijvoorbeeld mogelijk om samen met Kobux een eigen vulling te laten maken of de klant kan bonbons laten maken met een decor naar wens. Denk bijvoorbeeld aan een logo. De logo's zijn van hoge kwaliteit (zeefdruk techniek). De houdbaarheid van deze bonbons is 5-7 weken.

Foto doos bonbons voor pagina Kobux.JPG

Voor alle bonbons wordt de beste Callebaut chocolade met 100% cacaoboter gebruikt. Verder maakt Kobux alleen gebruik van verse ingrediënten. Voor de karamel wordt alleen suiker, verse roomboter en room gebruikt. Voor de andere vullingen gebruikt Kobux: vanillestokjes uit Tahiti en fruit van Boiron en marsepein met 60% amandelen en versgemalen koffiebonen etc.

Heeft u nog vragen of wilt u de mogelijkheden van uw eigen bonbon met logo bespreken, neem dan contact op met uw accountmanager of met onze binnendienst op telefoonnummer 0162-521570.

Foto pagina Kobux.JPG

Magazine 't Lekkerst

Magazine 't Lekkerst
LEES VERDER

Aanbiedingen, tot wel 75% korting

Aanbiedingen, tot wel 75% korting

Smaakgeheimen

Smaakgeheimen
LEES MEER

Pain à la Carte

Pain à la Carte
LEES MEER