GFS Flammkuchen

GFS Flammkuchen

Gourmet Flammkuchen is een overheerlijke delicatesse die zijn oorsprong vindt in de Elzas. Flammkuchen passen bij een gezonde levensstijl en zijn breed inzetbaar zowel als lunchgerecht, voor- en nagerecht en als snack.

Flammkuchen zijn heel eenvoudig en snel te bereiden in slechts 3 minuten. Flammkuchen leveren u een uitstekende winstmarge op en vragen geen grote investeringen.

Standaard wordt de flammkuchen bestreken met crème fraiche en dan….durf te fantaseren. Er zijn zoveel mogelijkheden.

Voorbeelden van hartige flammkuchen

flammkuchen_speck.jpgFlammkuchenspeck, de klassieker

Bestrooi de flammkuchen licht met in dunne ringen verse prei en fijne reepjes mager gerookt spek.

Flammkuchen Carpaccio

Bak eerst de flammkuchen met alleen Crème Fraiche. Na het bakken beleggen met dun gesneden runder carpaccio hierover wat rucola, pijnboompitten en geschaafde Parmezaanse kaas.

Flammkuchen Peer met Blauwschimmelkaas

Beleg de flammkuchen met dunne schijfjes peer. Brokkel hierover wat blauwschimmelkaas en walnoten. Besprekel na het bakken wat druppels honing over het geheel en garneer met rucola.

flammkuchen_carp.jpgFlammkuchen Vitello Tonato

Beleg de flammkuchen met dungesneden gebraden kalfsrollade en pijnboompitten. Druppel na het bakken tonijnmayonaise over het geheel en garneer met rucola.

Flammkuchen met Geitenkaas

Bestrooi de flammkuchen licht met in dunne ringen gesneden verse prei. Brokkel hier geitenkaas over. Daarna dunne reepjes rode paprika en ringetjes zwarte olijven. Druppel na het bakken honing over het geheel.

Flammkuchen Spinazie met Parmezaan

Maak verse bladspinazie aan met frisse (knoflook) yoghurtdressing. Beleg de flammkuchen met de spinazie, wat pijnboompitten en gehalveerde mini tomaatjes. Bestrooien met wat geschaafde Parmezaanse kaas.

Flammkuchen Champignon

Bestrooi de flammkuchen licht met in dunne ringen gesneden verse prei en dunne plakjes verse champignons en geraspte Goudse kaas.

Flammkuchen met Zalm en Honingmosterdsaus

Maak verse bladspinazie aan met frisse (knoflook) yoghurtdressing. Beleg de flammkuchen met de spinazie en pijnboompitten en bak de flammkuchen dan af. Beleg de flammkuchen na het bakken met reepjes gerookte zalm en besprenkel met druppels honingmosterdsaus.

Voorbeelden van zoete flammkuchen, heerlijk als dessert of bij de koffie. Ook bij de zoete flammkuchen eerst besmeren met crème fraiche.

Vers Fruit

Beleg de flammkuchen met diverse soorten vers fruit en bestrooi daarna met suiker. Bak de flammkuchen dan af. Serveer de flammkuchen warm uit de oven met een bolletje ijs en slagroom.

Appel kaneel

Beleg de flammkuchen met dunne schijfjes appel en bestrooi met kaneel en suiker. Besprenkel het geheel na het bakken met Calvados.

Voor een korte uitleg bekijk onderstaand filmpje.

Indien uw interesse gewekt is en u wilt eens proeven of de producten van GFS Flammkuchen een aanvulling kunnen zijn op uw menukaart. Vul het formulier hieronder in en wij zullen contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.


 

Magazine 't Lekkerst

Magazine 't Lekkerst
LEES VERDER

Aanbiedingen, tot wel 75% korting

Aanbiedingen, tot wel 75% korting

Smaakgeheimen

Smaakgeheimen
LEES MEER

Pain à la Carte

Pain à la Carte
LEES MEER