Fromaferie Europe

Bon Voyage du Fromage

Een kaasreis door Europa. Daar is Fromagerie Europa al 41 jaar mee bezig. De mensen van het bedrijf doorkruisen het hele continent op zoek naar lekkere en bijzondere kazen en delicatessen.

Continue onderweg is het assortiment inmiddels uitgebreid tot ruim 1000 verschillende kaassoorten uit onder meer Nederland, Frankrijk, Italië, Spanje en België. Daar zitten uiteraard de kazen bij die inmiddels gewoongoed in Nederland zijn geworden, zoals brie en Parmezaan, maar ook voor minder doorsnee lekkernijen bent u bij Fromagerie Europa aan het juiste adres.

Als service biedt Fromagerie Europa op de catalogus op de website een splitsing in vier gebruiksmomenten. Zo kunt u snel vinden wat u zoekt.

fromagerie.jpg

Hoewel kaas nog steeds de corebusiness is, speelt Fromagerie Europa in op de stijgende vraag naar andere delicatessen. De importeur voert tegenwoordig ook pasta, toast, wijnen, chutney, mosterd en kaas gerelateerde snackproducten. Onderscheidende producten, die van toegevoegde waarde zijn voor de klant, dat is altijd het uitgangspunt tijdens de reis door Europa.

Op zoek naar een speciaal gerecht voor een bijzondere gelegenheid, een smaakvolle maaltijd voor elke dag of een verrassend lekker tussendoortje? Kijk eens in de rubriek recepten.

Indien uw interesse gewekt is en u wilt eens kijken of de producten van Fromagerie Europe een aanvulling kunnen zijn op uw menukaart. Vul het formulier hieronder in en wij zullen contact met u opnemen om de mogelijkheden met u te bespreken.


 

Magazine 't Lekkerst

Magazine 't Lekkerst
LEES VERDER

Aanbiedingen, tot wel 75% korting

Aanbiedingen, tot wel 75% korting

Smaakgeheimen

Smaakgeheimen
LEES MEER

Pain à la Carte

Pain à la Carte
LEES MEER