Ecofields

Stad en land dichter bij elkaar brengen

Dat wil Eco Fields. De biologische kalfsboerderij doet dat met smaakvolle biologische en eerlijke producten. Zo kunnen consumenten proeven en beleven wat de natuur te bieden heeft.

Duurzaamheid en dierenwelzijn zijn de belangrijkste thema’s bij Eco Fields. Dat komt in de hele bedrijfsvoering terug. Zo koopt Eco Fields alleen kalveren van Nederlandse biologische melkveehouders. Het voer voor de dieren komt bij de buren in de Zuid-Veluwe vandaan en niet uit bijvoorbeeld Zuid-Amerika. Dit voer wordt door de plaatselijke akkerbouwers en natuurorganisaties zonder chemische bestrijdingsmiddelen verbouwd. De kalveren hebben ruime stallen met stro en ze staan vaak in de wei.

Eco Fields levert tal van biologische, betaalbare en smakelijke producten en vleeswaren. Chipolataworstjes, vitallo tonnato, kalfsschnitzel en rollades, maar ook biologische snacks zoals hamburgers, kroketten en saucijzenbroodjes.

Kijk hier voor het volledige assortiment van Eco Fields, en klik op assortiment

Indien uw interesse gewekt is en u wilt eens proeven of de producten van Eco Fields een aanvulling kunnen zijn op uw menukaart. Vul het formulier hieronder in en wij zullen contact met u opnemen om de mogelijkheden met u te bespreken.


 

Magazine 't Lekkerst

Magazine 't Lekkerst
LEES VERDER

Aanbiedingen, tot wel 75% korting

Aanbiedingen, tot wel 75% korting

Smaakgeheimen

Smaakgeheimen
LEES MEER

Pain à la Carte

Pain à la Carte
LEES MEER