Fever Tree

Waardig aan topdestillaten

‘Als driekwart van een gin-tonic bestaat uit tonic, kun je maar beter zorgen dat je de beste tonic gebruikt.’ Dit is, vrij vertaald, de lijfspreuk van Fever Tree.

Fever-Tree is in 2005 ontstaan uit onvrede over de kwaliteit van tonic. De mainstream tonics bestaan voornamelijk uit kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen. De founders van Fever-Tree, Charles Rolls en Tim Warillow, wilden terug naar de basis en reisden de wereld over op zoek naar de beste ingrediënten voor hun frisdrank. De zuiverste kinine van Cinchona bomen (Fever Trees), de mooiste citroenen uit Sicilië en de fijnste gember uit Azië en Afrika. Hun missie slaagde: ze ontdekten een zuivere, subtiele en authentieke smaak.

Fever-Tree heeft zich toegelegd op de productie van zogenaamde premium mixers, een waardige aanvulling op een premium gin, whisky of rum. Naast verschillende tonics maken ze onder meer ook Ginger Ale, Ginger Beer en Lemonades, alles is 100 % natuurlijk. Een perfecte mixer, maar ook op zichzelf heerlijk om te drinken. In het Fever-Tree assortiment zitten ook Natural Light mixers; deze bevatten 53% minder calorieën door het gebruik van natuurlijke fruitsuikers.

Indien uw interesse gewekt is en u wilt eens proeven of de producten van Fever-Tree een aanvulling kunnen zijn op uw drankenkaart. Vul het formulier hieronder in en wij zullen contact met u opnemen om de mogelijkheden met u te bespreken.

Fever Tree
 

Magazine 't Lekkerst

Magazine 't Lekkerst
LEES VERDER

Aanbiedingen, tot wel 75% korting

Aanbiedingen, tot wel 75% korting

Smaakgeheimen

Smaakgeheimen
LEES MEER

Pain à la Carte

Pain à la Carte
LEES MEER