De Pastafabriek

De liefde voor puur en simpel: De Pastafabriek Al Dente!

De Pastafabriek heeft haar wortels liggen in Ristorante d'Antica, gelegen aan de Regulierdwarsstraat in Amsterdam. Familie d'Antuono, is de drijfveer achter dit echt Italiaanse restaurant.

De geweldige reputatie van de verse pasta van restaurant d'Antica verspreide zich snel. Het restaurant kreeg steeds vaker van buitenaf de vraag om pasta aan te leveren. Daarom werd er besloten een eigen pastafabriek op te zetten. De naam 'fabriek' schiet eigenlijk zijn doel voorbij, het is een keuken waar, net als in restaurant d'Antica, dagelijks de pasta met ongelooflijk veel liefde en toewijding wordt bereid.

De Pastafabriek kan met haar recepten oneindig variëren. Wij maken vanzelfsprekend niet alleen de authentieke Italiaanse recepten, maar ook zgn. seizoensgebonden en speciaal aangevraagde 'specials'. Dus het 'u vraagt, wij draaien' moet hier letterlijk worden genomen. Op aanvraag gaan wij graag aan de slag om nieuwe recepten en combinaties te ontdekken en ontwikkelen. De smaak staat natuurlijk voorop, het resultaat moet overweldigend zijn.

Ons assortiment is onder te verdelen in 4 categorieën: ongevulde pasta, gevulde pasta, lasagne en sauzen.

Indien uw interesse gewekt is en u wilt eens proeven of onze pasta's een aanvulling kunnen zijn op uw menukaart. Vraag dan een monster aan. Vul het formulier hieronder in en wij zullen zorgdragen dat u een monster van ons ontvangt.


 

Magazine 't Lekkerst

Magazine 't Lekkerst
LEES VERDER

Aanbiedingen, tot wel 75% korting

Aanbiedingen, tot wel 75% korting

Smaakgeheimen

Smaakgeheimen
LEES MEER

Pain à la Carte

Pain à la Carte
LEES MEER