Bussing

Smaakvolle historie

In Numansdorp werd in 1899 de kiem gelegd voor Bakkerij Bussing. Vier generaties en meer dan 100 jaar verder floreert het familiebedrijf nog steeds.

Het geheim van de bakker? De finesse zit in de beheersing van het ambacht. Brood van Bussing is geen anoniem brood, maar brood met een verhaal. Een mooi voorbeeld is B'rustiek, traditioneel lekker steenovenbrood gemaakt van 100% natuurlijke grondstoffen, zonder toevoegingen. De basis is traditionele Franse bloem van onbespoten graan. Het deeg rijst maar liefst 48 uur, waardoor een deel van het zetmeel omgezet wordt in suikers.

Dat levert een spekkige, onregelmatige, lichtzoete kruim op. Een B'rustiek , die in de ochtend afgebakken is, is 's avonds nog steeds krokant en smakelijk.

Een ander succesnummer is het breekbrood van desem, al sinds 1995 een begrip. Heerlijk van smaak, handig in formaat en gemakkelijk in gebruik. Bussing houdt alle kennis niet voor zichzelf, maar deelt graag allerlei wetenswaardigheden en broodinspiratie die de bakkers tegenkomen: smaakvolle recepten, broodpresentaties, bijzonder locaties en uniek ambachtsmensen. Zo wordt hun verhaal ook uw verhaal.

Kijk hier voor het volledige assortiment van Bussing.

Indien uw interesse gewekt is en u wilt eens proeven of de producten van Bussing een aanvulling kunnen zijn op uw menukaart. Vraag dan een monster aan. Vul het formulier hieronder in en wij zullen zorgdragen dat u een monster van ons ontvangt.


 

Magazine 't Lekkerst

Magazine 't Lekkerst
LEES VERDER

Aanbiedingen, tot wel 75% korting

Aanbiedingen, tot wel 75% korting

Smaakgeheimen

Smaakgeheimen
LEES MEER

Pain à la Carte

Pain à la Carte
LEES MEER