Bier & Co

Bier & Co, uw partner in speciaalbier

De vraag naar speciaalbier, zeker in de horeca, stijgt razendsnel. Ondernemers kiezen steeds vaker voor lokale of juist hele spannende internationale bieren die ambachtelijk gebrouwen worden. Het verhaal achter het product wordt steeds belangrijker. Speciaalbier kan daarom niet meer ontbreken in het assortiment van Horesca Até. Wij hebben een goede partner gevonden in Bier & Co, een exclusieve importeur en distributeur van vele lokale en internationale merken.

Samen met de specialisten van Bier & Co denken wij graag met u mee over uw speciaalbieraanbod.

Hieronder stelt Bier & Co zich graag aan u voor.

Bier is ons DNA, wij zijn bier! Al meer dan dertig jaar brengen wij pareltjes naar Nederland. Wij stonden aan de basis van de Europese bierrevolutie. En wij zijn nog lang niet klaar.

Aan het begin van dit millennium was de bierwereld overzichtelijk. Je had pils van vier grote brouwers en eens per jaar bockbier. Daarnaast kon je hier en daar witbier, abdijbier of een Bolleke Koninck krijgen. Veel van die witbieren, abdijbieren en zeker dat Bolleke Koninck introduceerden wij in de Nederlandse kroeg – wist u dat?

Al onze merken hebben een uniek verhaal: de oudste van de wereld (Weihenstephan), de aanstichter van de Amerikaanse bierrevival (Anchor Brewing Company), de Moeder aller Saisons (Dupont), zeer IJgenzinnig ('t IJ), de stoutste (BrewDog) etc. De wereldwijde expertise die wij door de jaren heen hebben opgedaan, maakt dat wij dit soort merken en bieren vaak als eerste ontdekken. Zo blijven wij de markt net dat ene stapje voor. Wie had bijvoorbeeld tien jaar geleden van India Pale Ale gehoord? Vandaag de dag is er geen café of brouwerij meer te vinden die geen 'Iepaa' schenkt of maakt.

Samen met Horesca Até nemen wij graag de mogelijkheden met u door.

Mocht uw interesse zijn gewekt en wilt u eens samen om de tafel gaan zitten om uw speciaalbieraanbod te bespreken, neemt dan contact op met uw accountmanager of met de verkoopbinnendienst op telefoonnummer 0162-521570.

bier-en-co-ketel.JPG

Magazine 't Lekkerst

Magazine 't Lekkerst
LEES VERDER

Aanbiedingen, tot wel 75% korting

Aanbiedingen, tot wel 75% korting

Smaakgeheimen

Smaakgeheimen
LEES MEER

Pain à la Carte

Pain à la Carte
LEES MEER