Geachte relatie, beste klant,

Dat de horeca weer (met beperkingen) open mag is fijn en geeft ons allen weer moed.
Deze opstart willen we samen met u en onze (vers)leveranciers zo goed mogelijk doen.

De voorraadhoogten bij onze leveranciers en verspartners zijn nog niet op volle sterkte, daarom het volgende verzoek:

  • Plaats uw eerste bestelling voor levering eind mei/ begin juni zo snel en zo volledig mogelijk, bij voorkeur via de webshop,
    (zie ook ons eerder geplaatst bericht voor leveringen na 1 juni)
  • Om een zo foutloos mogelijke uitlevering vanuit onze verspartners, AGF, Vis of Vlees te laten plaatsvinden wordt er vanuit hun geadviseerd om 4 werkdagen te handhaven tussen de bestelling plaatsen en de bestelling leveren. Houdt hier voldoende rekening mee en plaats dus tijdig uw versorders.
  • Start niet gelijk met de volledige menukaart.
    Ons advies:
    Maak een eenvoudige, margerijke, kaart, met drie voor-, hoofd- en nagerechten.
    Snel, makkelijk en smakelijk te bereiden gerechten, snelle doorlooptijd per tafel zodat u deze tafel vaker kunt laten rouleren
    binnen de toegestane 30 inpandige personen.
  • Hulp nodig? Raadpleeg uw horeca adviseur!
Deel deze pagina:

Magazine 't Lekkerst

Magazine 't Lekkerst
LEES VERDER

Aanbiedingen, tot wel 75% korting

Aanbiedingen, tot wel 75% korting

Online bestellen

Online bestellen

Klik hier voor ons online bestelsysteem!

Gratis Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte! Meld u zich aan op onze nieuwsbrief