Neus voor verwennerij

Lekkere producten brengen u nog meer succes

verrassend-fastfood.jpgHoresca doet meer dan alleen leveren. Wij helpen u ook bij het selecteren van de juiste producten voor úw zaak. Door samen te proeven en te praten komen we tot de kwaliteit die precies past bij de prijzen die u vraagt. Producten waarover uw gasten enthousiaste verhalen zullen vertellen − en waarvoor ze steeds weer terug zullen komen.

Gezamenlijk onze producten proeven is de sleutel tot uw assortiment op maat. We proeven en overleggen: Wat is lekkerder, leuker en verrassender? Welk product is beter? U beslist en krijgt een assortiment op maat. Een assortiment waarvan de kwaliteit past bij de prijzen op uw menukaart.

Naast proeverijen organiseren wij ook workshops en inspiratiedagen, waarmee wij u willen inspireren om de beleving van uw gasten nog beter te maken.

Lekkerder, leuker, verrassender. We zien het in de praktijk gebeuren: klanten die werken vanuit deze visie, krijgen meer tevreden gasten. En deze tevreden gasten zorgen weer voor nieuwe, enthousiaste klanten.

Benieuwd hoe wij kunnen bijdragen aan uw succes? Neem contact met ons op via 0162-521570 of via het invullen van ons contactformulier.

Magazine 't Lekkerst

Magazine 't Lekkerst
LEES VERDER

Aanbiedingen

Aanbiedingen

Kijk hier voor onze aanbiedingen.

Smaakgeheimen

Smaakgeheimen
LEES MEER

Pain à la Carte

Pain à la Carte
LEES MEER