One 2 Eat

Zet uw zaak op de kaart

Mag uw zaak vaker onder de aandacht van (potentiële) klanten komen? En wilt u ze vaker verleiden tot extra aankopen? Kies dan voor One-2-Eat, een fastfoodformule van Horesca. Een formule die u ondersteunt bij de promotie van uw zaak. U heeft er weinig omkijken meer naar en kunt uw tijd besteden aan andere belangrijke ondernemerszaken. Meedoen betekent veel voordeel en weinig verplichtingen. Vrijheid van ondernemen staat centraal!

voordelen.jpg

Het One-2-Eat assortiment

Bij One-2-Eat bent u verzekerd van een basisassortiment dat bestaat uit lekkere producten van prima kwaliteit. We hebben alle producten uitgebreid geproefd en getest. Het basisassortiment bestaat uit menu's, broodjes, supertjes, burgers en voor de jongste fans een kidsbox. Het huidige One-2-Eat assortiment vindt u hieronder. Elk jaar passen we dit basisassortiment aan. Dit doen we met de hulp van One-2-Eat deelnemers. Samen zorgen we voor een aantrekkelijk assortiment.

assortiment.jpg

Maandelijks 1000 folder in uw wijk

Met een goed assortiment bent u er nog niet. U dient ervoor te zorgen dat consumenten uw zaak kennen en voor úw zaak kiezen. En wat heeft de consument tegenwoordig veel keuze! Als u kiest voor One-2-Eat verspreiden we maandelijks 1000 folders in uw wijk. U ontvangt 50 folders voor in uw zaak. Elke maand komt er een nieuwe folder uit met leuke acties. Natuurlijk stimuleren we klanten om andere producten te kopen en meer te besteden. Dat geldt voor de klant die eten komt halen én voor de klant die in de zaak komt eten. Naast de maandelijkse folders ontvangt u ook posters en flyers die de acties ondersteunen. Bovendien krijgt u een naamsvermelding op de website, www.one-2-eat.nl. Handig voor (potentiële) klanten en voor u! Deze vermelding zal uw online vindbaarheid verbeteren! Kortom, met One-2-Eat zet u uw zaak goed op de kaart.

snackbag.jpg

Herkenbare uitstraling

One-2-Eat deelnemers ontvangen naast het maandelijkse promotiepakket ook een gratis One-2-Eat startpakket. Waarom? De consument moet een link kunnen leggen tussen de folders die huis aan huis verspreid worden en u als One-2-Eat deelnemer. Het startpakket bestaat uit bedrijfskleding, vlaggen, parasols en overige promotiematerialen. Prachtige uitingen met het One-2-Eat logo. Met het startpakket zorgt u voor een herkenbare One-2-Eat uitstraling. U bent overigens in grote mate vrij om zelf te beslissen hoever u hierin gaat. U kunt bijvoorbeeld uw zaak in de huisstijlkleuren verven en uw buitenlichtbakken in de One-2-Eat stijl laten maken. Dat is helemaal aan u! Bij One-2-Eat is het heel makkelijk om extra promotiemateriaal bij te bestellen.

startpakket.jpg

Vrijheid

Kiest u voor One-2-Eat dan biedt u het basisassortiment van de formule aan en zorgt u voor een herkenbare uitstraling. Natuurlijk kunt u hierbij rekenen op ondersteuning van Horesca. Vrijheid van ondernemen staat centraal binnen deze formule. Niet alleen om uw deelname zelf op eigen wijze in te vullen, maar ook om bijvoorbeeld per direct te stoppen. In dat geval rest nog wel het verwijderen van de sticker(s) en het inleveren van alle verkoopmaterialen en bedrijfskleding.

Heeft u interesse in onze One-2-Eat formule, neem dan een kijkje op www.one-2-eat.nl.

Wilt u meer uitleg over alle mogelijkheden van deelname aan de One-2-Eat formule, vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.


 
Zet uw zaak op de kaart

Magazine 't Lekkerst

Magazine 't Lekkerst
LEES VERDER

Aanbiedingen, tot wel 75% korting

Aanbiedingen, tot wel 75% korting

Smaakgeheimen

Smaakgeheimen
LEES MEER

Pain à la Carte

Pain à la Carte
LEES MEER