Verse friet

Gaat u voor vers!

Horesca Até werkt voor de levering van verse friet samen met Nefs Aardappelen in Halsteren. Zij specialiseren zich in het schillen en snijden van aardappelprodukten zoals verse friet, bonken, tafelaardappeltjes, krieltjes en schijfjes. Nefs Aardappelen richt zich voornamelijk op cafetaria's, grootkeukens en overige horeca ondernemers.

Nefs Aardappelen verwerkt de meest geschikte aardappelen tot vers geschilde aardappelproducten. Via het selecteren van aardappelen op ras, smaak, kleur, bak- en kookeigenschappen in combinatie met nieuwe verwerkingstechnieken, is men in staat een kwalitatief hoogstaand product te leveren. De aardappelen worden na een eerste strenge controle aan meerdere testen onderworpen. Hierna worden de aardappelen geschild waarbij de voeding- en smaakstoffen bewaard blijven in hun natuurlijke vorm. Het verpakken van de gesneden friet geschied onder beschermde atmosfeer. Dit heeft als voordeel dat de versheid, smaak en aroma's goed bewaard blijven.

Een belangrijk aspect is de versheid van het eindproduct. Om hier de juiste controle over te hebben werkt Nefs Aardappelen met eigen gekoeld vervoer. Horesca Até wordt meerdere malen per week bevoorraad door Nefs Aardappelen en zorgt op hun beurt voor geconditioneerd vervoer naar de eindklant.

Indien uw interesse gewekt is en u wilt eens proeven/testen of de overstap naar verse friet voor uw zaak van toegevoegde waarde kan zijn. Vraag dan een friettest aan. Vul het formulier hieronder in en wij zullen zorgdragen dat u een monster van ons ontvangt.

puntzak-Nefs-friet.jpg


 

Magazine 't Lekkerst

Magazine 't Lekkerst
LEES VERDER

Aanbiedingen, tot wel 75% korting

Aanbiedingen, tot wel 75% korting

Smaakgeheimen

Smaakgeheimen
LEES MEER

Pain à la Carte

Pain à la Carte
LEES MEER