Fast and Fresh

Fast and Fresh

Wilt u uw klanten verwennen met écht lekker eten en écht verse ingrediënten? En wilt u zelf creatief zijn en uw eigen stempel zetten op uw gerechten? Uw klanten daarmee verleiden tot extra aankopen? En ze laten zien dat uw zaak het hele jaar door in beweging is?

Kies dan voor Fast and Fresh, een concept waarmee u 'versheid' uitstraalt en zo extra klanten kan trekken. Zonder verplichtingen of andere zaken die uw bedrijfsvoering beïnvloeden. Fast and Fresh is een nieuw initiatief van Horesca.

Maandelijks 1.000 folders in uw wijkbrievenbus.jpg
De hedendaagse consument heeft namelijk veel te kiezen en het is de kunst om te zorgen dat ze dat bij ú doen. Met de folder maakt u uw (potentiële) klanten attent op het 'verse' karakter van uw zaak. En dat stimuleert ze om eens andere producten te kopen en meer te besteden. Dat geldt voor de klant die bij u komt halen én voor de klant die bij u komt eten.

Elke maand verspreiden wij 1.000 folders in uw wijk. In uw zaak ontvangt u ook nog eens 50 folders extra. Daarmee kunt u uw (potentiële) klanten laten zien dat u er bent en wat u te bieden heeft. Verder krijgt u maandelijks meerdere posters, etc., waarmee u onze acties kunt ondersteunen.

Standaardassortiment Fast and Fresh

De spil van de promotieacties van Fast and Fresh is het 'Fast and Fresh standaardassortiment'. Stuk voor stuk lekkere producten met een verse uitstraling. En de kwaliteit is gegarandeerd, want alles is intensief geproefd en getest.

lekker_en_leuk.jpgElke maand staan 1 Menu, 1 Broodje en 1 Supertje en 1 Salade uit dit standaardassortiment in de folder. Om de Supertjes te promoten, kunt u gebruik maken van een opvallende, manshoge lichtbak. Daar kan letterlijk niemand omheen! Ook ontvangt u tafelstandaards waarop de Broodjes, Menu's en Salades op een aantrekkelijke manier worden ondersteund. Bovendien, elk jaar kunt u een nieuwe jaarposter in uw zaak ophangen. Zo brengt u elke dag weer uw Menu's, Broodjes en Salades onder de aandacht.

Folder.JPG


Snackbag voor de kids
Ook aan de kleine lekkerbekken is gedacht met de snackbag. Een vrolijke tas met een portie friet, kipnuggets, Capri-Sun en grabbelen in de Fast and Fresh-schatkist.

Snackbag.jpg
Herkenbare uitstraling
Het is natuurlijk prachtig om te folderen. Maar hoe weet de consument dat de folder van u afkomstig is? In elk geval staat op de achterkant van de folder uw naam, samen met die van de andere Fast and Fresh-zaken. Maar de consument moet ook een link kunnen leggen tussen het uiterlijk van de folder en uw zaak. Daarvoor zorgt het logo van Fast and Fresh. Om dat duidelijk in en om uw zaak te laten zien, bieden wij in elk geval een GRATIS startpakket aan. Dit pakket bestaat uit bedrijfskleding, vlaggen, parasols en overige reclamematerialen. Daarmee kunt u al een hele goede invulling maken! Hoe ver u gaat in de Fast and Fresh-uitstraling beslist u voor een groot deel zélf.

Vrijheid van ondernemen staat centraal
Naast vers en lekker eten is ook vrijheid van ondernemen kenmerkend voor Fast and Fresh. Niet alleen om uw deelname zelf in te vullen, maar ook om bijvoorbeeld per direct te stoppen. In dat geval rest nog wel het verwijderen van de sticker(s) en het inleveren van alle verkoopmaterialen en bedrijfskleding.

Wij vertrouwen erop dat we u hiermee een "lekker" idee te hebben gedaan. Heeft u interesse is onze Fast and Fresh formule, neem dan een kijkje op www.fast-and-fresh.nl.

Wilt u meer uitleg over alle mogelijkheden van deelname aan onze Fast and Fresh formule vult onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.


 

Magazine 't Lekkerst

Magazine 't Lekkerst
LEES VERDER

Aanbiedingen, tot wel 75% korting

Aanbiedingen, tot wel 75% korting

Smaakgeheimen

Smaakgeheimen
LEES MEER

Pain à la Carte

Pain à la Carte
LEES MEER