Professor Grunschnabel maakt heerlijk ijs. Met een volle, verfijnde en zuivere smaak.

Professor Grunschnabel ijs is 100%:

  • natuurlijk en plantaardig
  • vrij van kleurstoffen, conserveringsmiddelen en synthetische geur- en smaakstoffen
  • lactose-vrij, gluten-vrij en soja-vrij
  • geschikt voor vegetariërs, veganisten, halal en kosher/parve

Professor Grunschnabel ijs is er in ‘creamy’ smaken op basis van kokosmelk. En in ‘fruity’ smaken op basis van fruit en kruiden. Ons ijs is vol en romig maar ligt toch verrassend licht op de maag. Het bevat circa veertig procent minder calorieën dan luxe roomijs. Het ijs van Professor Grunschnabel is bij Horesca Até verkrijgbaar in bakken van 2,5 liter en in een doos van 20 x 150 ml.

Wij gebruiken alleen topkwaliteit natuurlijke, plantaardige ingrediënten: vers fruit, verse kruiden, verse bourbon vanille en prachtige specerijen.

Vers fruit en verse kruiden zorgen voor de zeer zuivere smaak van onze ‘fruity’ serie

  • Kyoto Murasaki -> cranberry, cassis, frambozen met citrus en winterse specerijen
  • Brasil Basil Lime -> vers geperst limoen- en sinaasappelsap met verse basilicum
  • Fresas del Habanero -> verse aardbei met hete Madame Jeanette en Habanero chilipepers
  • Reinette d’Or Amandes -> goudreinette met heerlijke Valencia amandelen van Gotjé De Nootzaak
  • Mama Mango Maracujá -> prachtige Tommy Atkins mango, verse maracujá (passievrucht) en verse citrus
  • Fraise hollandaise -> verse Hollandse El Santa aardbeien met een beetje framboos en limoen
  • Framboise Extase -> 24-karaats frambozen met verse sinaasappel, limoen en citroen

Kokosmelk zorgt voor de lekkere romige smaak van onze ‘creamy’ serie

  • Madagascar matcha -> Japanse gemalen groene poederthee met een hint limoensap en vanille
  • Chococolate -> cacao met vers geperst sinaasappelsap en bourbonvanille
  • Café el Khalib -> bitterzoete Arabicakoffie met kardemom en bourbonvanille
  • Jasmine Orange Yuzu -> jasmijnthee, vers sinaasappelsap, yuzu (Japanse citrus) en vanille
  • Salmia Coco -> zoethout gekookt in kokosmelk met gelatinevrije drop en bourbonvanille
  • Maromokotro Snow White -> heel veel Madagascar bourbonvanille en een lekkere bite van geraspte kokos
  • Indian Winter -> verse gemberwortel, kardemom, kruidnagel, nootmuskaat en korianderzaad
  • Canelle Glorieuses -> prachtige Alba kaneel uit Sri Lanka, perfecte bourbonvanille uit Madagascar
  • Siam Horapa Coco -> Thaise basilicum, Laoswortel, citroenblad, limoensap, versgebrande kokosrasp
  • Banana Bahiana -> rijpe verse banaan met bourbonvanille, limoen en een hint kaneel

Schepijs maken zonder melk, hoe werkt dat dan? "Zestig procent van ons assortiment bestaat uit ijs van kokosmelk, dus gepureerd vruchtvlees van de kokos gemengd met water. De andere veertig procent maken we op basis van water. Het gaat hier echt om de smaak en die is heel bijzonder. Deze smaak geeft het bestaansrecht aan het ijs. Verder is het mooie dat je hiermee iedereen aan tafel het zelfde toetje voorzet. Welk geloof of welke levensstijl iemand ook heeft, je sluit niemand buiten. Sterrenkok Jonnie Boer gaf Professor Grunschnabel de prijs “Smaakvol 2009” met de woorden: "Eindelijk eens iemand die wat echt lekkers maakt voor mensen die anders nooit wat lekkers mogen."

Indien uw interesse gewekt is en u wilt eens proeven of de producten van Professor Grunschnabel een aanvulling kunnen zijn op uw menukaart. Vraag dan een monster aan. Vul het formulier hieronder in en wij zullen zorgdragen dat u een monster van ons ontvangt.


 

Magazine 't Lekkerst

Magazine 't Lekkerst
LEES VERDER

Smaakgeheimen

Smaakgeheimen
LEES MEER

Pain à la Carte

Pain à la Carte
LEES MEER