Pain a la carte

Pain à la Carte

Van deeg naar mooi brood. Word broodmeester en geef brood jouw eigen signatuur, belevering en creativiteit.

Pain à la Carte wordt gebruikt door chefs en bakkers. Het is een uniek concept dat brood bakken overal mogelijk maakt. Het brood bak je met ons deeg, waardoor je ovenheerlijk vers krokant brood kan serveren. Pain à la Carte stelt je in staat om een eigen signatuur aan het broodconcept te geven.

Flexibel:

Je kunt het brood 2 dagen vanuit de koeling bakken. Het kant en klare deeg wordt bevroren in plakken aangeleverd.

Uniek & creatief:

Je maakt je eigen brood met een eigen receptuur en signatuur.

Horesca Até heeft een drietal deegvarianten in haar assortiment opgenomen:

  • Blanc, wit deeg in een verpakking van 5 plakken van 1,4 kg
  • Multi-Cereal, meergranen deeg in een verpakking van 5 plakken van 1,4 kg
  • Toscane, mooi brooddeeg, de combinatie van Italiaans durumtarwedesem met bloem, water, gist, zout en Italiaanse olijfolie maken de unieke smaak van het brood. Van verse ciabatta tot focaccia/pizza , met Pane Toscane maakt u de meest fantastische broodcreaties. Probeer het eens met verse streekgroenten, belegd met mooie mozzarella en Italiaanse ham. Ook een heerlijk gevuld brood met bijvoorbeeld olijfolie en olijven, Italiaanse kaas, salami en tomaat behoort tot de mogelijkheden. Verpakking van 5 plakken van 1,4 kg.

Qua decoratie en vulling van het brood beschikt Horesca Até over vele mogelijkheden.

Overal:

Pain à la Carte is overal te bakken. Je hebt enkel een koelkast, werkbank, enkele gereedschappen en een oven nodig.

pain-a-la-carte.jpg

Wil je weten hoe Pain à la Carte werkt, volg de stappen en word broodmeester. Bekijk de uitgebreide instructiefilmpjes op http://www.painalacarte.nl/#broodmeester. U kunt ook hier een YouTube filmpje bekijken van Pain à la Carte.

Indien uw interesse gewekt is en u wilt eens testen of er een broodmeester in u schuilt, vraag dan een monsterpakket aan. Dit pakket bestaat uit een plak deeg van 1,4 kg. U hebt de keuze uit drie varianten; wit, meergranen of Toscane. Vul het formulier hieronder in en wij zullen zorgdragen dat u een monster van ons ontvangt.


 

Magazine 't Lekkerst

Magazine 't Lekkerst
LEES VERDER

Smaakgeheimen

Smaakgeheimen
LEES MEER

Pain à la Carte

Pain à la Carte
LEES MEER